Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia
Borgis

Wysyłka:
Jutro (wtorek 2025-03-04)
Sugerowana cena
Nasza cena
20,51 PLN
Oszczędzasz 18%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 12,32 zł
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia” to kolejna – po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych” – książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Borgis Sp. z o.o.
Ekologiczna 8 lok. 103
02-798 Warszawa (Polska)
tel: 602531313
email: wydawnictwo@borgis.pl
Szczegóły
Autor: Elżbieta Hołderna-Kędzia
Wydawnictwo: Borgis
ISBN: 9788362993123
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 92
Oprawa: Miękka
Waga: 0.125 kg