Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Podręcznik dla technikum

WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
16,00 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2004
  • Format: 14 x 20
  • Oprawa: broszura
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2
    Podtytuł: Podręcznik dla technikum
    Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    Wydawnictwo: WSiP
    Kod paskowy: 978830202862504
    ISBN: 8302028622
    Kategoria: Podręczniki
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Rok wydania: 2004
    Ilość stron: 296
    Format: 14 x 20
    Oprawa: broszura
    Waga: 0.325 kg

    Recenzje