Kiszonki i fermentacje

Pascal
Kiszonki i fermentacje
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,90 PLN
Nasza cena
24,43 PLN
Oszczędzasz 39%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
 

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5x24.0 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Kiszonki i fermentacje
    Autor: Aleksander Baron
    Wydawnictwo: Pascal
    ISBN: 9788376429250
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 240
    Format: 16.5x24.0 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.42 kg

    Recenzje