Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
53,20 PLN
Nasza cena
48,32 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 39,40 zł

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
    Autor: Anna Derbis, Lidia Linka
    Wydawnictwo: Format-AB
    ISBN: 9788389184726
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 248
    Format: 16.5x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.452 kg

    Recenzje