Sezonowe warzywo

Pascal
Sezonowe warzywo
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
64,90 PLN
Nasza cena
46,82 PLN
Oszczędzasz 28%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,70 zł

szparagi pomidor brukselka bakłażan papryka pietruszka cebula fasolka szparagowa ogórek Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie. 100 przepisów na potrawy bezmięsne wersje wegańskie i bez glutenu Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.

Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka, zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a Gotowanie nie musi być pracochłonne ani skomplikowane. Zwłaszcza gdy do dyspozycji masz świeże warzywa. Dominika wie, jak przyrządzić jarzyny, by nabrały wdzięku i zaciekawiły podniebienie. Grillowana fasolka szparagowa z kopytkami, słodka marchewka zestawiona z egzotycznymi wodorostami, chłodnik z małosolnych ogórków z awokado to zaledwie kilka prostych pomysłów, które aż się proszą, żeby je wypróbować. Małgosia Minta, dziennikarka, autorka książek kulinarnych i bloga Minta Eats

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 20.6x26.6
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Sezonowe warzywo
    Autor: Wójciak Dominika
    Wydawnictwo: Pascal
    ISBN: 9788376429632
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 256
    Format: 20.6x26.6
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.865 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: