Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
76,10 PLN
Nasza cena
69,22 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 56,71 zł

Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 / TG.16 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!

Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.

Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 17.0 x 24.0 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302167935
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Repetytorium
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 336
    Format: 17.0 x 24.0 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.505 kg

    Recenzje