Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek
Pascal
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
45,40 PLN
Oszczędzasz 31%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Wiesz, że z ogórka można zrobić lody, a z arbuza wytrawny chłodnik? Próbowałeś mizerii z rzodkiewką albo szarlotki z dynią? Jeśli brakuje ci pomysłu na cukinię, a ilość odmian dyń przyprawia cię o zawrót głowy koniecznie zajrzyj do środka. Pysznych warzyw na talerzu nigdy dość! - Dominika Wójciak, autorka książek kulinarnych, m.in. Sezonowego warzywa, zwyciężczyni 3 edycji programu MasterChef
DYNIA CUKINIA OGÓREK ARBUZ MELON Odnajdziesz tu mnóstwo gotowych przepisów i tyle samo inspiracji, dzięki którym na nowo odkryjesz niedoceniane smaki warzyw dyniowatych, urozmaicisz swoje nudne potrawy, stworzysz oryginalne przepisy. Lody ogórkowe, pierogi leniwe z cukinią, szaszłyki arbuzowe z krewetkami, burrito z łososiem i melonem, frytki z dyni, a może tarta gruszkowo-dyniowa Zainspiruj się i odkryj dyniowate, bo nie taka dynia jesienna, jak ją malują! Z książek tych facetów bije moc niebanalnych warzyw. Tym razem zabierają nas w podróż przez dyniowate pola. Już nie mogę się doczekać sezonu na ogórki, arbuzy i dynie. - Piotr Kucharski, autor książek kulinarnych, m.in. Miejskiego farmera, pasjonat gotowania.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz miłośnicy kulinariów, autorzy bloga Gotowanie z pasją i książki Kipi kasza. Połączenie dwóch pasji gotowania i fotografii zaowocowało smakowitą książką o dyniowatych.
DYNIA CUKINIA OGÓREK ARBUZ MELON Odnajdziesz tu mnóstwo gotowych przepisów i tyle samo inspiracji, dzięki którym na nowo odkryjesz niedoceniane smaki warzyw dyniowatych, urozmaicisz swoje nudne potrawy, stworzysz oryginalne przepisy. Lody ogórkowe, pierogi leniwe z cukinią, szaszłyki arbuzowe z krewetkami, burrito z łososiem i melonem, frytki z dyni, a może tarta gruszkowo-dyniowa Zainspiruj się i odkryj dyniowate, bo nie taka dynia jesienna, jak ją malują! Z książek tych facetów bije moc niebanalnych warzyw. Tym razem zabierają nas w podróż przez dyniowate pola. Już nie mogę się doczekać sezonu na ogórki, arbuzy i dynie. - Piotr Kucharski, autor książek kulinarnych, m.in. Miejskiego farmera, pasjonat gotowania.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz miłośnicy kulinariów, autorzy bloga Gotowanie z pasją i książki Kipi kasza. Połączenie dwóch pasji gotowania i fotografii zaowocowało smakowitą książką o dyniowatych.
Szczegóły
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788381030120
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 288
Format: 20.5x26.7
Oprawa: Twarda
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Smaki Izraela
Buchmann
Smakoterapia
Edipresse Książki
Smaki z mojego ogrodu 2/2017. Dynia
Hortpress
Apartament w Paryżu
Albatros
Apartament w Paryżu
(Audiobook)
Biblioteka Akustyczna