Przechowywanie i konserwowanie żywności

Multico
Przechowywanie i konserwowanie żywności
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
25,00 PLN
Nasza cena
4,05 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2006
  • Format: 12.8x19.1cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Przechowywanie i konserwowanie żywności
    Autor: Lehari Gabriele
    Wydawnictwo: Multico
    Kod paskowy: 9788370734367
    ISBN: 83-7073-436-7
    Tytuł oryginału: VORRATSHALTUNG: FRISCH HALTEN EINFRIEREN KONSERVIEREN
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Rachańska Ewa
    Języki: polski
    Rok wydania: 2006
    Ilość stron: 128
    Format: 12.8x19.1cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.17 kg

    Recenzje