Technologia gastronomiczna część 1

Rea
Technologia gastronomiczna część 1
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
19,10 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka p[omyślana jest jako podręcznik przeznaczony dla przyszłych adeptów sztuki kulinarnej.
Składniki żywności, podstawowe techniki sporządzania potraw, metody obróbki cieplnej, zioła i przyprawy, warzywa, zupy i sosy to wszystko znajdziesz w tym podręczniku.

Szczegóły

  • Rok wydania: 1998
  • Format: 20.0x27.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna część 1
    Autor: Arens-Azevedo Ulrike
    Wydawnictwo: Rea
    Kod paskowy: 9788371410703
    ISBN: 83-7141-070-0
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    MEN: 16/98
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 1998
    Ilość stron: 168
    Format: 20.0x27.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.34 kg

    Recenzje