Zielona seria. Tylko kiszonki
Buchmann
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
13,56 PLN
Oszczędzasz 55%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu ? kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów. Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Szczegóły
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
Seria: Zielona Seria
ISBN: 9788328051317
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 160
Format: 14.1x19.9
Oprawa: Miękka
Waga: 0.326 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zielona seria. Tylko białko roślinne
Buchmann
A jak nie mięso, to co?
Pascal
Zero waste
Nowa jakość życia w 30 dni
Nowa jakość życia w 30 dni
Prószyński i S-ka
Głodnemu trup na myśli
Dragon
Zen jak cholera
Kobiece
Babka z zakalcem
Skarpa Warszawska
Stara zbrodnia nie rdzewieje
Dragon
Mieszkaj po swojemu
Buchmann
Nieboszczyk sam w domu
Filia