Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku

Jedność
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,99 PLN
Nasza cena
22,59 PLN
Oszczędzasz 36%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów ?czekoladowych?, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy - wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania ?czekoladowych? deserów - osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa - można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów - poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach - w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady - dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady

Szczegóły

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 19.7x24.1
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Tytuł: Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
    Autor: Francesca Badi, Omar Busi
    Wydawnictwo: Jedność
    ISBN: 9788379714322
    Języki: polski
    Rok wydania: 2018
    Ilość stron: 256
    Format: 19.7x24.1
    Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
    Waga: 0.825 kg

    Recenzje