Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
WSiP

Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
24,19 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
Numer dopuszczenia: 09/2005.
Szczegóły
Podtytuł: Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Autor: Górska-Warsewicz Hanna
Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
ISBN: 9788302094057
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 09/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 268
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.38 kg