Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Zasadnicza Szkoła Zawodowa

WSiP
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,20 PLN
Nasza cena
24,19 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży. Numer dopuszczenia: 09/2005.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
    Podtytuł: Zasadnicza Szkoła Zawodowa
    Autor: Górska-Warsewicz Hanna
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
    ISBN: 9788302094057
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    MEN: 09/2005
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 268
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.38 kg

    Recenzje