Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

WSiP
Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
88,00 PLN
Nasza cena
80,02 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 60,31 zł

Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
    Autor: Anna Kmiołek-Gizara
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302182242
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Repetytorium
    Języki: polski
    Rok wydania: 2019
    Ilość stron: 344
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.51 kg

    Recenzje