Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2

Format-AB
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
62,20 PLN
Nasza cena
56,56 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 39,40 zł

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Niniejszy podręcznik uwzględnia efekty kształcenia i kryteria ich weryfikacji dla kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie:
  • HGT.03.1. Bezpieczeństwo i higiena pracy
  • HGT.03.2. Podstawy hotelarstwa
  • HGT.03.3. Utrzymywanie czystości i porządku w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • HGT.03.4. Przygotowywanie i podawanie śniadań
  • HGT.03.5. Organizowanie usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • HGT.03.7. Kompetencje personalne i społeczne


Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy i zdobycie przez ucznia umiejętności niezbędnych do obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału.

Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazując na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania.
Rekomendujemy tę publikację nie tylko uczniom szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej, ale również osobom pracującym w przedsiębiorstwach hotelarskich.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2019
  • Format: 17x24 cm
  • Oprawa: broszurowa
  • Tytuł: Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
    Autor: Beata Sawicka
    Wydawnictwo: Format-AB
    ISBN: 9788389184863
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Rok wydania: 2019
    Ilość stron: 224
    Format: 17x24 cm
    Oprawa: broszurowa

    Recenzje