Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Buchmann
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
16,88 PLN
Oszczędzasz 52%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Smaki na każde podniebienie
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów – na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Szczegóły
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788328074637
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 176
Format: 19.0x23.5 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wypieki dla diabetyków (wyd.2)
Wydawnictwo RM
Termogotowanie
Feeria
Chamstwo
Czarne
Lunchbox na każdy dzień. FIT BENTO
Znak Horyzont
Mąka i woda
Znak Koncept
Biblia od kuchni
RTCK
Dom
Czarna Owca