Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu
eMPi2
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
51,53 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 40,02 zł
Podręcznik podzielony jest na trzy części. W części pierwszej OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA TOWARÓW opisano: asortyment towarowy, jakość, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwację towarów. W części drugiej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ŻYWNOŚCI przedstawiono: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, drób i przetwory drobiowe, jaja, ryby i przetwory rybne, tłuszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, ziemniaki i przetwory ziemniaczane, zboża i przetwory zbożowe, cukier, miód i wyroby cukiernicze, koncentraty spożywcze, używki i przyprawy roślinne oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe. W części trzeciej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ARTYKUŁÓW NIEŻYWNOŚCIOWYCH opisano: szkło i wyroby ze szkła, wyroby ceramiczne, surowce i wyroby włókiennicze, skórę i wyroby skórzane, papier i wyroby papiernicze, artykuły chemii gospodarczej, wyroby kosmetyczne i perfumeryjne oraz tworzywa sztuczne. Na końcu każdego rozdziału zamieszczono pytania testowe i zadania.
Szczegóły
Autor: Iwona Wielgosik
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788365149664
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 328
Oprawa: miękka