Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
39,26 PLN
Oszczędzasz 2%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty. W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze.
Szczegóły
Autor: Robert Winckiewicz
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327495211
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 224
Format: 17.5 x 23.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.744 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Oddasz fartucha
Znak Horyzont
365 obiadów
Graf_ika