Domowe kiełbasy
100 najlepszych przepisów
RM
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
21,42 PLN
Oszczędzasz 29%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Tradycyjne frankfurterki, delikatna kiełbasa z jagnięciny, apetyczna kiełbasa polska, irlandzka, grecka, włoska, niemiecka... Jeśli chcesz poczuć smak domowej wędliny, ta książka jest dla ciebie! Oto wyczerpujący poradnik, który krok po kroku poprowadzi cię przez proces przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Znajdziesz tu 100 różnych przepisów na kiełbasy, a także dokładne instrukcje, jak mielić i doprawiać mięso, napełniać osłonki, parzyć i wędzić kiełbasy. Dowiesz się, jak powinna być wyposażona kuchnia i jak bezpiecznie przechowywać gotowe wyroby. Przekonasz się, że samodzielne przygotowanie kiełbasy nie jest takie trudne, a jej smak okaże się niepowtarzalny.
Ta książka to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.
Ta książka to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.
Szczegóły
Podtytuł: 100 najlepszych przepisów
Autor: Warren R. Anderson
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381513791
Tytuł oryginału: Mastering the Craft of Making Sausage
Tłumacz: Chodkowska-Gyurics Agnieszka
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 256
Format: 16 x 23 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.44 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Akademia — 2 lata
Greg
Akademia. 3 lata
Greg
Akademia - 4 lata
Greg
Grill
wieprzowina, wołowina, cielęcina, warzywa
wieprzowina, wołowina, cielęcina, warzywa
Arystoteles