Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca
Hortpress

Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
77,28 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 65,93 zł
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część III podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu, pszczół i królików.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
VIRIDIA AB
UL. MEANDER 23
02-791 WARSZAWA (Polska)
tel: 696031512
email: M.SEK@VIRIDIA.PL
Szczegóły
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Hortpress
Seria: Rolnictwo
ISBN: 9788366457126
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 396