Roślinny Comfort Food dla każdego
Znak Koncept
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
39,46 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 22,96 zł
Hedonizm na talerzu
Marzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność?
Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe! Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim - gotując, sprawisz przyjemność sobie!
Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:
Marzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność?
Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe! Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim - gotując, sprawisz przyjemność sobie!
Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:
- kluski, pierogi i inne mączne specjały jak z babcinej kuchni
- tofu generała Tso, które przeniesie cię do egzotycznej Azji
- ciasteczka z czekoladą, uwodzące smakiem i dostarczające wielu cennych składników odżywczych.
Spełnij swoje zachcianki i daj się rozpieścić! Pozwól sobie na drobne przyjemności, lecz zrób to z głową!
Teraz w prostej wersji roślinnej.
Teraz w prostej wersji roślinnej.
Szczegóły
Autor: Eryk Wałkowicz
Wydawnictwo: Znak Koncept
Seria: Flow Books
ISBN: 9788324049141
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 240
Format: 17.0 x 23.4 cm
Oprawa: twarda
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Roślinny lunchbox dla każdego
Znak Koncept
Barbie. Książka kucharska
Olesiejuk
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie roku
Atelier smaku
Kasze w roślinnej kuchni regionalnej
Marginesy