Jem świadomie. 100 przepisów na domowe przysmaki
Słowne (dawniej Burda Książki)
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
29,99 PLN
Oszczędzasz 50%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 29,99 zł
Miłość to w kuchni najlepsza przyprawa. Najlepsze smaki, najcudowniejsze zapachy i najbardziej fascynujące połączenia powstają wtedy, kiedy kucharz kocha świat i ludzi. Wiktoriya Popin to kucharka, której wzór możemy znaleźć w ciepłych, miłych wspomnieniach z dzieciństwa, kiedy to matka lub babcia karmiły nas nie tylko fantastycznymi daniami, ale też właśnie miłością. Z miłości stworzone są w tej książce przepisy na domowe przysmaki, a każdy z nich jest przemyślany tak, aby dostarczać tylko zdrowych, naturalnych składników.
Autorka strony internetowej Picante Cooking nie zatrzymuje się na przepisach. Tworzy dla czytelników coś więcej – kulinarną filozofię, w której królują natura i dobre emocje. Nie ma tu rakotwórczych konserwantów, toksycznych fosforanów czy syntetycznych barwników. Jest natomiast dużo klasycznych potraw w nowoczesnym, autorskim wydaniu, oraz wykwintnych dań kuchni francuskiej czy bliskowschodniej, które wcale nie są tak skomplikowane jakby mogło się wydawać. Dzięki doświadczeniu i pasji Wiktoriy Popin możemy nauczyć się samodzielnie zrobić parówki czy kiełbasy, szybko i sprawnie przygotować domowy chleb lub bułeczki. Tworzenie dżemów przestanie być dla nas czarną magią, pasta tahini wejdzie na stałe do naszego kuchennego repertuaru, a samodzielnie wykonane nalewki i likiery ocieplą zimowe wieczory.
Ta książka daje wybór. Dzięki niej możesz jeść świadomie i bezpiecznie. To jest możliwe. Niekoniecznie nawet nakładem dużego wysiłku.
Czytaj, smakuj i żyj zdrowo.
Autorka strony internetowej Picante Cooking nie zatrzymuje się na przepisach. Tworzy dla czytelników coś więcej – kulinarną filozofię, w której królują natura i dobre emocje. Nie ma tu rakotwórczych konserwantów, toksycznych fosforanów czy syntetycznych barwników. Jest natomiast dużo klasycznych potraw w nowoczesnym, autorskim wydaniu, oraz wykwintnych dań kuchni francuskiej czy bliskowschodniej, które wcale nie są tak skomplikowane jakby mogło się wydawać. Dzięki doświadczeniu i pasji Wiktoriy Popin możemy nauczyć się samodzielnie zrobić parówki czy kiełbasy, szybko i sprawnie przygotować domowy chleb lub bułeczki. Tworzenie dżemów przestanie być dla nas czarną magią, pasta tahini wejdzie na stałe do naszego kuchennego repertuaru, a samodzielnie wykonane nalewki i likiery ocieplą zimowe wieczory.
Ta książka daje wybór. Dzięki niej możesz jeść świadomie i bezpiecznie. To jest możliwe. Niekoniecznie nawet nakładem dużego wysiłku.
Czytaj, smakuj i żyj zdrowo.
Szczegóły
Autor: Viktoriya Popin
Wydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Książki)
Kod paskowy: 9788380538092
ISBN: 978-83-8053-809-2
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 304
Format: 18,8 x 24,5 cm
Oprawa: twarda