Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)

Atut
Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
62,00 PLN
Nasza cena
48,05 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 40,95 zł

Opracowanie poświęcone wrocławskiej gastronomii w latach 1957–1970, w którym czytelnik znajdzie informacje o jej strukturze, typach funkcjonujących zakładów oraz ich umiejscowieniu na terenie Wrocławia.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2021
  • Tytuł: Gastronomia wrocławska w czasach małej stabilizacji (1957-1970)
    Autor: Romuald M. Łuczyński
    Wydawnictwo: Atut
    Kod paskowy: 9788379774074
    ISBN: 978-83-7977-407-4
    Rok wydania: 2021

    Recenzje