Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

SBM
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Wysyłka:
poniedziałek (2024-05-20)
Sugerowana cena
29,00 PLN
Nasza cena
20,88 PLN
Oszczędzasz 28%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 20,88 zł

Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 206 x 283 mm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
    Autor: Skrzypek Anna
    Wydawnictwo: SBM
    ISBN: 9788382220636
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Książka pomocnicza
    Rok wydania: 2021
    Ilość stron: 136
    Format: 206 x 283 mm
    Oprawa: miękka

    Recenzje