Mięso. Wielka księga zdrowia (Uszkodzona okładka)
Olimp Media
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
27,30 PLN
Oszczędzasz 32%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni. Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.
Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni. Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.
Szczegóły
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377072998
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 192
Format: 20.8x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.985 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pyszne surówki i sałatki
Olesiejuk
Jedzenie, które leczy
wyd. 2021
wyd. 2021
Zwierciadło
Fit desery z kilku składników
Znak Horyzont