Gdańska książka kucharska
Bernardinum
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
22,83 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Wskazanie jak gotować, piec i marynować na smaczny sposób zgodnie ze sprawdzonymi przepisami dzięki piećdziesięcioletniemu doświadczeniu opracowała Marie Rosnack z suplementem zawierającym potrawy i napoje dla chorych i zdrowiejących.
Szczegóły
Wydawnictwo: Bernardinum
ISBN: 9788373805316
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Bruska Katarzyna
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 160
Format: 23.5x22.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.316 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kompendium wiedzy o społeczeństwie państwie i prawie
Wydawnictwo Naukowe PWN
Jeszcze nie jest za późno
30 prawd o życiu
30 prawd o życiu
G+J Gruner+Jahr Polska
Kuchnia Neli
Muza
Wielka księga nalewek
Olesiejuk
Trzy pory dnia
Kulinarne fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza
Kulinarne fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza
G+J Gruner+Jahr Polska