Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów
Wyd. III
RM
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
23,99 PLN
Oszczędzasz 21%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.
Szczegóły
Podtytuł: Wyd. III
Autor: Annie Rigg
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381514460
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 96
Format: 22x23 cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Maluszkowe malowanie. Kucyki
Skrzat
Chleb domowa piekarnia
Pascal
Jadłonomia po polsku
Marginesy
Jaki to owad? Atlas dla dzieci
Ringier Axel Springer Polska
Tartine Bread. Chleb z najlepszej piekarni świata
Znak JednymSłowem