Drób. Sposoby przyrządzania
Graf_ika
Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
Nasza cena
15,65 PLN
Oszczędzasz 14%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 14,23 zł
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3
Szczegóły
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo: Graf_ika
Kod paskowy: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 40
Format: 16.5x24.0 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.08 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Królestwo zup
Harde
Rymowanki - zgadywanki. Zeszyt 3
Wydawnictwo Pryzmat
Rymowanki - zgadywanki. Zeszyt 1
Wydawnictwo Pryzmat