Koronawirus SARS-CoV-2 zagrożenie dla współczesnego świata
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
95,59 PLN
Oszczędzasz 4%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 94,19 zł
Koronawirus SARS-CoV-2 - zagrożenie dla współczesnego świata to aktualizacja pierwszej w Polsce książki opisującej aktualny stan wiedzy na temat koronawirusa SARS-CoV-2 oraz wywoływanej przez niego choroby COVID-19.
Publikacja opisująca epidemiologię zakażeń i leczenie chorób współistniejących u pacjentów w związku z zachorowaniem na Covid-19 została uzupełniona o najnowsze doniesienia dotyczące diagnostyki, farmakoterapii i szczepień.
Rozdziały poświęcone chorobom z danej dziedziny zostały omówione przez największych ekspertów w kraju.
Ta jest niezwykle ważna i jakże aktualna w obecnym czasie problematyka dotyczy nie tylko lekarzy i pozostałego personelu medycznego, lecz także wszystkich obywateli krajów dotkniętych pandemią.
Publikacja opisująca epidemiologię zakażeń i leczenie chorób współistniejących u pacjentów w związku z zachorowaniem na Covid-19 została uzupełniona o najnowsze doniesienia dotyczące diagnostyki, farmakoterapii i szczepień.
Rozdziały poświęcone chorobom z danej dziedziny zostały omówione przez największych ekspertów w kraju.
Ta jest niezwykle ważna i jakże aktualna w obecnym czasie problematyka dotyczy nie tylko lekarzy i pozostałego personelu medycznego, lecz także wszystkich obywateli krajów dotkniętych pandemią.
Szczegóły
Autor: Tomasz Dzieciątkowski, Krzysztof J. Filipiak
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320064063
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 374
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Obrazki dla maluchów Ciało
Olesiejuk
Dzień malucha. Obrazki dla maluchów
Olesiejuk
Feluś i Gucio idą do przedszkola
Nasza Księgarnia
Nie płacz, króliczku
Dwie Siostry
Zwierzaki-wierszaki
Papilon
Feluś i Gucio poznają emocje
Nasza Księgarnia
Feluś i Gucio poznają zawody
Nasza Księgarnia
Pucio zostaje kucharzem, czyli o radości z jedzenia
Nasza Księgarnia