Jak zdrowo jeść i nie zwariować
Słowne (dawniej Burda Książki)

Wysyłka:
Dzisiaj
Sugerowana cena
Nasza cena
19,99 PLN
Oszczędzasz 67%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 19,99 zł
Kolejna publikacja Piotra Kucharskiego – autora bestsellerowego poradnika Chleb. Domowa piekarnia.
W książce Jak zdrowo jeść i nie zwariować razem z żoną Magdaleną, psychodietetyczką, uczy, jak właściwie się odżywiać i czerpać z tego nie tylko zdrowie, ale i radość.
Magdalena i Piotr Kucharscy z pasją zachęcają do przygotowywania potraw z warzyw i owoców zgodnie z cyklem pór roku. Skutecznie przekonują, że warto samemu piec chleb, uprawiać własne zioła. Proponują balans pomiędzy tym, co zdrowe, a odrobiną kulinarnego szaleństwa.
Dania zachwycają innowacyjnością. W przepisach króluje różnorodność, a na talerzach – kolory.
Najlepsze jedzenie to takie, które jest przyrządzane w domu z pasją i wyobraźnią. Gotuj więc z fantazją i jedz z przyjemnością! Na zdrowie!
W książce Jak zdrowo jeść i nie zwariować razem z żoną Magdaleną, psychodietetyczką, uczy, jak właściwie się odżywiać i czerpać z tego nie tylko zdrowie, ale i radość.
Magdalena i Piotr Kucharscy z pasją zachęcają do przygotowywania potraw z warzyw i owoców zgodnie z cyklem pór roku. Skutecznie przekonują, że warto samemu piec chleb, uprawiać własne zioła. Proponują balans pomiędzy tym, co zdrowe, a odrobiną kulinarnego szaleństwa.
Dania zachwycają innowacyjnością. W przepisach króluje różnorodność, a na talerzach – kolory.
Najlepsze jedzenie to takie, które jest przyrządzane w domu z pasją i wyobraźnią. Gotuj więc z fantazją i jedz z przyjemnością! Na zdrowie!
Szczegóły
Autor: Piotr Kucharski, Magdalena Kucharska
Wydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Książki)
ISBN: 9788382510799
Języki: polski
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 224
Format: 19.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.4 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ucieczka z wyścigu szczurów
Jak stać się bogatym dzieckiem stosując rady bogatego ojca
Jak stać się bogatym dzieckiem stosując rady bogatego ojca
Instytut Praktycznej Edukacji
Miejski Farmer
Pascal
Chleb. Domowa piekarnia
Pascal
Gudu i Gwai
Dwie Siostry