Sztuka fermentacji.
Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu

Kobiece
Sztuka fermentacji.
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
79,91 PLN
Nasza cena
53,58 PLN
Oszczędzasz 33%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 45,68 zł

Nowe wydanie kulinarnego bestsellera „Sztuka fermentacji”!

Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat.

Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania.

"Sztuka fermentacji" to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.


Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok (Polska)
tel: 794200649
email: handlowy@wydawnictwokobiece.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2022
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Sztuka fermentacji.
    Podtytuł: Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu
    Autor: Sandor Ellix Katz
    Wydawnictwo: Kobiece
    ISBN: 9788367014359
    Tytuł oryginału: The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the
    Tłumacz: Kotarski Bartłomiej
    Języki: polski
    Rok wydania: 2022
    Ilość stron: 656
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Twarda
    Redakcja: Pustuła Marta

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: