Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa
RM

Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
32,80 PLN
Oszczędzasz 18%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,81 zł
100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby.
Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików.
Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby.
Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików.
Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
Szczegóły
Autor: Antoinette Savill
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788381515443
ISBN: 978-83-8151-544-3
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 224
Format: 23.5 x 16.5 cm
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jedz pysznie bez pszenicy
Feeria
Szczęśliwe jelita
Kobiece
155 dań do pudełka Domowa dieta Bez glutenu
Ringier Axel Springer Polska
Celiakia. Życie bez glutenu.
Feeria
180 dań do pudełka Choroba Hashimoto
Ringier Axel Springer Polska
Dieta bez glutenu
Ringier Axel Springer Polska