Odchudzająca książka kucharska.
Według diety strukturalnej

Rebis
Odchudzająca książka kucharska.
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,90 PLN
Nasza cena
39,11 PLN
Oszczędzasz 22%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Doskonały przewodnik dla wszystkich, którym nie udało się dotychczas spełnić marzenia o idealnej sylwetce.

Jeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia przemianę materii. W efekcie chudniesz mniej, niż jest to możliwe i szybciej tyjesz po zakończeniu diety.

Jak uniknąć pułapki, która czeka na każdego, kto próbuje pozbyć się nadwagi lub otyłości?

Zamiast tradycyjnych posiłków wybieraj przedstawione w tej książce dania składające się z najcenniejszych produktów diety strukturalnej. Dostarczając minimalnej liczby kalorii, zapewniają one maksymalne dostępne dawki składników odżywczych i substancji przyspieszających przemianę materii.

Schudnij bez poczucia głodu, ciesząc się energią i doskonałym samopoczuciem!


Odchudzająca książka kucharska to nie tylko profesjonalny i nowoczesny poradnik kulinarny, ale przede wszystkim przewodnik dla wszystkich, którym nie udało się dotychczas spełnić marzenia o odzyskaniu idealnej sylwetki i pełnego zdrowia.

Doktor Marek Bardadyn jest ekspertem w dziedzinie zdrowego stylu życia i odchudzania, twórcą niezwykle popularnej w wielu krajach świata diety strukturalnej. Jest autorem bestsellerowych książek Odchudzanie weekendowe, Kody młodości, Nałóg jedzenia, Odchudzająca książka kucharska, Odmładzająca książka kucharska, Koktajle odchudzające i Dietetyczne przepisy. Prowadzi rubryki porad medycznych w poczytnych czasopismach i popularne programy telewizyjne o odchudzaniu i zdrowym stylu życia.

Od lat w oparciu o swoje autorskie programy dietetyczne i fitness organizuje kuracje odchudzające i dba o formę gwiazd show-biznesu, znanych polityków i sportowców z całego świata.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 18.3x22.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Odchudzająca książka kucharska.
    Podtytuł: Według diety strukturalnej
    Autor: Marek Bardadyn
    Wydawnictwo: Rebis
    ISBN: 9788375102659
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 232
    Format: 18.3x22.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.63 kg

    Recenzje