Domowe wędzenie żywności

RM
Domowe wędzenie żywności
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
44,99 PLN
Nasza cena
34,66 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,56 zł

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl


Szczegóły

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 16.5 x 23.5 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Domowe wędzenie żywności
    Autor: Warren R. Anderson
    Wydawnictwo: RM
    ISBN: 9788381513746
    Języki: polski
    Rok wydania: 2024
    Ilość stron: 256
    Format: 16.5 x 23.5 cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje