Mięso i inne przysmaki z ogniska

Multico
Mięso i inne przysmaki z ogniska
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,00 PLN
Nasza cena
22,30 PLN
Oszczędzasz 37%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! ? Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko ? Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać ? Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem ? Jak gotować i piec na ogniu ? 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

Szczegóły

  • Rok wydania: 2018
  • Format: 15.0x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Mięso i inne przysmaki z ogniska
    Autor: Carsten Bothe
    Wydawnictwo: Multico
    Seria: TRADYCYJNY SMAK
    ISBN: 9788370737627
    Tytuł oryginału: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Mazur Krystyna
    Języki: polski
    Rok wydania: 2018
    Ilość stron: 120
    Format: 15.0x21.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.37 kg

    Recenzje