Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Multico
Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Wysyłka:
Jutro (czwartek 2024-05-16)
Sugerowana cena
35,01 PLN
Nasza cena
26,32 PLN
Oszczędzasz 25%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 20,90 zł

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Szczegóły

  • Rok wydania: 2017
  • Format: 15.5x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
    Autor: Franz Siegfried Wagner
    Wydawnictwo: Multico
    ISBN: 9788370737665
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Floriańczyk Barbara
    Języki: polski
    Rok wydania: 2017
    Ilość stron: 136
    Format: 15.5x21.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.4 kg

    Recenzje