Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Multico
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
26,10 PLN
Oszczędzasz 26%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 20,90 zł
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa?
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ?
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Szczegóły
Autor: Franz Siegfried Wagner
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 9788370737665
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Floriańczyk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 136
Format: 15.5x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.4 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dzikie smaki
Olesiejuk
Potrawy z ryb
Graf_ika
Domowe wędliny z dziczyzny
Olesiejuk
Leśna kuchnia
Pascal