Domowy wyrób serów. Wyd. VII

RM
Domowy wyrób serów. Wyd. VII
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,99 PLN
Nasza cena
33,26 PLN
Oszczędzasz 5%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!

Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?
Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym –pewnie stawiać pierwsze kroki.

W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.
San Francisco Examiner

Szczegóły

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 16.5 x 23 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Domowy wyrób serów. Wyd. VII
    Autor: Carroll Ricki
    Wydawnictwo: RM
    ISBN: 9788381515405
    Języki: polski
    Rok wydania: 2021
    Ilość stron: 280
    Format: 16.5 x 23 cm
    Oprawa: Miękka

    Recenzje