Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

WSiP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,30 PLN
Nasza cena
34,97 PLN
Oszczędzasz 12%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
    Autor: Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302028625
    Kategoria: Podręczniki
    Liceum » Klasa 2
    Technikum » Klasa 2

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 296
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.32 kg

    Recenzje