Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Rea
Łosoś i pstrąg
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,90 PLN
Nasza cena
6,99 PLN
Oszczędzasz 30%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 18.6x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Łosoś i pstrąg
    Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375442519
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 56
    Format: 18.6x24.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.18 kg

    Recenzje