Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Technikum. Szkoła policealna

Rea
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
40,40 PLN
Nasza cena
40,08 PLN
Oszczędzasz 1%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
    Podtytuł: Technikum. Szkoła policealna
    Autor: Dorota Czerwińska
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375442663
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 3
    Technikum » Klasa 4
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

    MEN: 2010 / Wydanie 2012
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 228
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.34 kg

    Recenzje