Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

Multico
Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
42,00 PLN
Nasza cena
25,73 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

Mięso to siódmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,
* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,
* czym się różnią filety od kotletów,
* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,
* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 24.5x22.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika
    Autor: Szymanderska Hanna
    Wydawnictwo: Multico
    Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
    ISBN: 9788370738709
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 124
    Format: 24.5x22.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.78 kg

    Recenzje