Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny

Rea
Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
15,00 PLN
Nasza cena
8,80 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodyczny
    Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375442458
    Kategoria: Podręczniki
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Poradnik metodyczny
    Języki: polski
    Rok wydania: 2010
    Ilość stron: 76
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.14 kg

    Recenzje