Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
technikum

Rea
Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
15,00 PLN
Nasza cena
10,50 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
    Podtytuł: technikum
    Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375442984
    Kategoria: Podręczniki
    Pomoce szkolne » Liceum i Technikum

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Poradnik metodyczny
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 88
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.15 kg

    Recenzje