Zarządzanie jakością żywności
Systemy, koncepcje, instrumenty
Difin
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
49,53 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
Szczegóły
Podtytuł: Systemy, koncepcje, instrumenty
Autor: Wiśniewska Małgorzata, Malinowska Ewa
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788376415048
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 390
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.61 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
O elegancji i obciachu Polek i Polaków od stóp do głów
Jarosław Szulski & Co
Mięso - podstawy nauki i technologii
SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie