Zarządzanie jakością żywności
Systemy, koncepcje, instrumenty

Difin
Zarządzanie jakością żywności
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
59,00 PLN
Nasza cena
49,53 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Zarządzanie jakością żywności
    Podtytuł: Systemy, koncepcje, instrumenty
    Autor: Wiśniewska Małgorzata, Malinowska Ewa
    Wydawnictwo: Difin
    ISBN: 9788376415048
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 390
    Format: 16.0x23.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.61 kg

    Recenzje

    Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: