Masło, sery, jogurty Domowy wyrób

Dragon
Masło, sery, jogurty Domowy wyrób
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
6,99 PLN
Nasza cena
6,52 PLN
Oszczędzasz 7%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga wbrew pozorom dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 13.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Masło, sery, jogurty Domowy wyrób
    Autor: Marta Szydłowska
    Wydawnictwo: Dragon
    Seria: Dobra Kuchnia
    ISBN: 9788362976188
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 48
    Format: 13.5x21.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.11 kg

    Recenzje