Kuchnia w trosce o twoje zdrowie
Źródła Życia

Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
Nasza cena
32,97 PLN
Oszczędzasz 6%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 27,48 zł
Choroby, których możesz uniknąć:
* miażdżyca
* choroba wieńcowa
* zawał serca
* choroba nowotworowa
* cukrzyca * hipoglikemia
* nadciśnienie
* nadwaga
* otyłość
* osteoporoza
* kamica
* artretyzm
Fizjologiczne zasady odżywiania oraz poradnik na temat tego, co jeść, aby nie chorować na powszechnie występujące choroby cywilizacyjne: miażdżycę, chorobę wieńcową, cukrzycę, hipoglikemię, nadciśnienie, nadwagę i otyłość, osteoporozę, kamicę nerkową i żółciową oraz dnę moczanową, w oparciu o wiedzę naukową i własne doświadczenia w terapii żywieniem - opracowała lek. med. Grażyna Kuczek. Zbiór ponad 250 smacznych i prostych w wykonaniu przepisów wegetariańskich, skomponowanych w oparciu o naturalne składniki: warzywa, owoce, zboża, nasiona, orzechy i zioła, bez użycia produktów pochodzenia zwierzęcego oraz rafinowanego cukru, zebrały i opracowały na podstawie wieloletnich doświadczeń kulinarnych - Beata Śleszyńska oraz Grażyna Kuczek.
* miażdżyca
* choroba wieńcowa
* zawał serca
* choroba nowotworowa
* cukrzyca * hipoglikemia
* nadciśnienie
* nadwaga
* otyłość
* osteoporoza
* kamica
* artretyzm
Fizjologiczne zasady odżywiania oraz poradnik na temat tego, co jeść, aby nie chorować na powszechnie występujące choroby cywilizacyjne: miażdżycę, chorobę wieńcową, cukrzycę, hipoglikemię, nadciśnienie, nadwagę i otyłość, osteoporozę, kamicę nerkową i żółciową oraz dnę moczanową, w oparciu o wiedzę naukową i własne doświadczenia w terapii żywieniem - opracowała lek. med. Grażyna Kuczek. Zbiór ponad 250 smacznych i prostych w wykonaniu przepisów wegetariańskich, skomponowanych w oparciu o naturalne składniki: warzywa, owoce, zboża, nasiona, orzechy i zioła, bez użycia produktów pochodzenia zwierzęcego oraz rafinowanego cukru, zebrały i opracowały na podstawie wieloletnich doświadczeń kulinarnych - Beata Śleszyńska oraz Grażyna Kuczek.
Szczegóły
Autor: Grażyna Kuczek, Beata Śleszyńska
Wydawnictwo: Źródła Życia
ISBN: 9788387895259
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 192
Format: 18.5x23.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.38 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jemy zboża na śniadanie
Smak i zdrowie
Smak i zdrowie
Źródła Życia
Kuchnia wegańska
SBM
Wegańska kuchnia indyjska
Purana