Grillowanie dla bystrzaków

Helion
Grillowanie dla bystrzaków
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
24,08 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Dowiedz się, jak: zainstalować i konserwować grill rozpalić i podtrzymać odpowiedni ogień grillować różne rodzaje potraw - od mięsa i drobiu, przez owoce morza i warzywa, aż po owoce i desery przyrządzać na ruszcie egzotyczne dania Z tą książką upieczesz kilka pieczeni przy jednym ogniu - wzniesiesz się na wyżyny kulinarnego kunsztu, będziesz się świetnie bawił i wreszcie dobrze sobie podjesz! Coraz cieplejsze dni i noce sprzyjają biesiadowaniu pod chmurką i to właśnie grill coraz częściej jest gwiazdą ogrodowych imprez. Potrawy pieczone na ruszcie świetnie smakują, są proste do przyrządzenia i - jak twierdzą dietetycy - zdrowsze, bo zawierają mniej tłuszczu. A grillować można prawie wszystko: rozmaite mięsa i ryby, warzywa, a nawet owoce. Przygotuj się do grillowania - poznaj grillowy żargon, wybierz odpowiedni grill i naucz się rozpalać oraz podtrzymywać ogień. Żyj ze smakiem - zaopatrz swoją spiżarnię w potrzebne zioła, przyprawy, nacierki, oleje aromatyzowane i marynaty. Stare, ale jare, czyli klasyka grilla - zacznij od kiełbasek, hamburgerów, szaszłyków oraz żeberek i zachwyć gości ich wspaniałym, oryginalnym smakiem. Rozwiń swoje umiejętności - osiągnij mistrzostwo, korzystając z naszych wskazówek dotyczących grillowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, jagnięciny, ryb, warzyw i... owoców.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 18.0x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Grillowanie dla bystrzaków
    Autor: Rama Marie, Mariani John
    Wydawnictwo: Helion
    Seria: Dla Bystrzaków
    ISBN: 9788324625062
    Tytuł oryginału: Grilling for Dummies
    Język oryginału: angielski
    Tłumacz: Lipa Michał
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 328
    Format: 18.0x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.59 kg

    Recenzje