Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD

Rea
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
22,90 PLN
Nasza cena
15,00 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 17.0x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
    Autor: Gahm Bernhard
    Wydawnictwo: Rea
    ISBN: 9788375445480
    Tytuł oryginału: Fleisch pokeln und rauchern
    Język oryginału: niemiecki
    Tłumacz: Mac Renata
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 128
    Format: 17.0x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.48 kg

    Recenzje