Podstawy technologii gastronomicznej

WNT
Podstawy technologii gastronomicznej
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
43,30 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

To podręcznik o tym, jak praktycznie wykorzystać wiedzę o żywności w celu świadomego kształtowania jej jakości i wartości odżywczej zarówno w procesach technologicznych, jak i w gospodarstwach domowych.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2003
  • Format: 17x24cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Podstawy technologii gastronomicznej
    Autor: Zalewski Stanisław (redakcja)
    Wydawnictwo: WNT
    Kod paskowy: 9788320428575
    ISBN: 8320428572
    Języki: polski
    Rok wydania: 2003
    Ilość stron: 536
    Format: 17x24cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.755 kg

    Recenzje