50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

Artvitae
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
36,00 PLN
Nasza cena
24,12 PLN
Oszczędzasz 33%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
    Autor: Montignac Michel i Suzy
    Wydawnictwo: Artvitae
    ISBN: 9788388108341
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 128
    Format: 16.5x21.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.36 kg

    Recenzje