Gotowanie na parze

Dragon
Gotowanie na parze
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,95 PLN
Nasza cena
24,81 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 17.0x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Gotowanie na parze
    Autor: Drużbański Grzegorz
    Wydawnictwo: Dragon
    Seria: Dobra Kuchnia
    ISBN: 9788363559205
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 240
    Format: 17.0x25.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.83 kg

    Recenzje