Gotowanie na parze
Dragon
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
24,81 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Szczegóły
Autor: Drużbański Grzegorz
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788363559205
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 240
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.83 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jak pomnażać oszczędności
Samo Sedno
Siku 10 - Wóz strażacki - Wiek: 3+ (1034)
Siku SERIA 10
Kuchnia wegetariańska
W malinowym chruśniaku
W malinowym chruśniaku
Medical Education
Kipi kasza
Samo Sedno